patrick-fore-74TufExdP3Y-unsplash.jpg

 Η αληθινή δράση δεν αλλάζει μεταμορφώνει. Η αλλαγή καρδιάς είναι πραγματική δράση. Η δράση παραμένει κρυμμένη στο άγνωστο είναι αδύνατον  να την γνωρίσουμε. Μπορείς μόνο να γνωρίσεις τους καρπούς της.
Sri Nisargadatta Maharaj   

ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΚΟ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΑΞΟΝΑ
ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ & ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ 

Ένα πνευματικό ψυχοθεραπευτικό ταξίδι γνώσης και βιώματος

Η Eνεργειακή αναπαράσταση είναι μια φαινομενολογική πρακτική που εξερευνά και αποσαφηνίζει τη δυναμική λειτουργία στα ανθρώπινα συστήματα, που αλλιώς είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς. Αποκαλύπτει τη δύναμη και την ευπάθεια μας ως μέλη ενός συστήματος στο οποίο ανήκουμε.
Η εργασία μας μέσω της Ενεργειακής Αναπαράστασης μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε το πολύπλοκο δίκτυο διασύνδεσης, φτάνοντας στη σημερινή μας κατάσταση από τις γενιές του παρελθόντος. Στηρίζεται επίσης στην έννοια της πολυπλοκότητας  όπου κινούμαστε στο παρόν με βάση ένα μέλλον που μας περιμένει και απαιτεί από εμάς να  αναγνωρίζουμε τα συγκεκριμένα αναπτυξιακά βήματα διορατικά για να γίνουμε αληθινά εμείς το ενσώματο  νόημα της ζωής μας.
Μέσω του ενεργειακού πεδίου συνείδησης που δημιουργούν τα μέλη αναδύει πληροφορίες & λειτουργεί τακτοποιώντας ότι είναι ορατό αλλά και ότι δεν φαίνεται μέσα από την κίνηση. Αναγνωρίζουμε λύσεις και πληροφορίες που αναδύονται και που μας συντονίζουν με τη μεγαλύτερη κίνηση της ζωής. Εμφανίζεται μέσα από αρχετυπικές μορφές και μεγάλες κινήσεις η ροή της συμπαντικής ενέργειας που μας διαπερνά δεν μας ανήκει αλλά όλοι είμαστε μέρος της και χρειάζεται να αναγνωρίζουμε που βρίσκεται .
Το σεμινάριο προσφέρει αρκετή γνώση & ενδυνάμωση , περισσότερη διαύγεια αντίληψης αναζωογονεί και δημιουργεί έμπνευση για περισσότερη ελευθερία και δημιουργικότητα.
*Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και η κράτηση θέσης είναι δεσμευτική. Λόγω των ειδικών συνθηκών, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας αν χρειαστεί. (χρήση μάσκας, self test ,κλπ).

aziz-acharki-U3C79SeHa7k-unsplash.jpg

Περιεχόμενο & Στόχοι

Έχουμε την γνώση & την εμπειρία

Το σεμινάριο αφορά και είναι κατάλληλο είτε είναι κάποιος αρκετά έμπειρός στην αυτοανάπτυξη αυτογνωσία είτε τώρα ξεκινά και είναι σε αρχικό στάδιο αναζήτησης. Το θέμα των σχέσεων είναι ένα κεντρικό θέμα καθώς και σημαντικές αποφάσεις και επίλυση εσωτερικών ή εξωτερικών συγκρούσεων.  Απευθύνεται επίσης γενικά σε αυτούς που αναζητούν την την ψυχοθεραπεία και την αυτογνωσία σε ένα εξερευνητικό υπαρξιακό πλαίσιο.

Σε αυτό το θεραπευτικό ταξίδι οι στόχοι μας είναι:

  • Να μάθουμε τη πραγματικά μας επηρεάζει μέσα από ανεπεξέργαστα ενεργειακά δυναμικά και σχέσεις και να το αλλάξουμε 

  • Σταδιακά να επαναφέρουμε μία αναπτυξιακή ισορροπία στο πλαίσιο που μας ενδιαφέρει η και σε όλα τα συνήθη πλαίσια οικογενειακό συντροφικό επαγγελματικό  αυτογνωσίας. 

  • Να αναπτύξουμε σωματική και συναισθηματική νοημοσύνη.

  • Να ελέγξουμε το άγχος και την ένταση της ανησυχίας.

  • Να προσφέρει αρκετή γνώση & ενδυνάμωση

  • Περισσότερη διαύγεια αντίληψης, αναζωογόνηση, έμπνευση για περισσότερη ελευθερία και δημιουργικότητα.

Κόστος Συμμετοχής:

Σάββατο 60 ευρώ   

Κόστος προπληρωμής για όλο το πρόγραμμα  400 ευρώ

 

Θα αλληλεπιδράσουμε ομαδικά

Θα κάνουμε μία εργασία με το σώμα και την ενέργεια, με εργαλεία τη ενεργειακή αναπαράσταση, τον διαλογισμό και την δυναμική επικοινωνία.  

Θα επικεντρωθούμε βιωματικά

Θα συντονιστούμε στην εξερεύνηση και όχι στην εξήγηση, κατανοώντας την λειτουργικότητα στην μετάβαση από την επιβίωση στην ανάπτυξη και απο εκεί στην μεταμόρφωση, με απαραίτητη προϋπόθεση  την περιέργεια για εξερεύνηση.  

Θα αποκομήσουμε μια βαθιά εμπειρία

Ένα βιωματικό ταξίδι μεταμόρφωσης από μήνα σε μήνα μέσα στο αυτογνωσιακό θεραπευτικό πλαίσιο της ενεργειακής αναπαράστασης & του διαλογισμού επίγνωσης 

Θα καλλιεργήσουμε τη σχέση μας με το βαθύτερο Εαυτό μας

Θα μάθουμε μέσα από τις κινήσεις της αγάπης να βρίσκουμε τη θέση μας εκεί που έχει ενέργεια για εμάς με οδηγό την συμπόνια και την χρήση πραγματικής εν συναίσθησης. Του να νιώθεις ότι εκεί που βρίσκεσαι πραγματικά αξίζει και έχει νόημα η παρουσία σου για τους άλλους.

jeremy-bezanger-flr3cxswG2w-unsplash.jpg

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΠΟΛΗ

  ΣΑΒΒΑΤΟ ΩΡΑ 11.00 ΜΜ ΈΩΣ 6.00 ΜΜ  

1-10-2022 Γέρακας Λ. Μαραθώνος 139

5-11-2022  Γέρακας Λ. Μαραθώνος 139

3-12-2022 Γέρακας Λ. Μαραθώνος 139 

7-1-2023   Θεσσαλονίκη 

4-2-2023   Γέρακας Λ. Μαραθώνος 139

4-3-2023   Γέρακας Λ. Μαραθώνος 139

1-4-2023   Θεσσαλονίκη

6-5-2023   Γέρακας Λ. Μαραθώνος 139

3-6-2023   Γέρακας Λ. Μαραθώνος 139