top of page
patrick-fore-74TufExdP3Y-unsplash.jpg

 Η αληθινή δράση δεν αλλάζει, μεταμορφώνει. Η αλλαγή καρδιάς είναι πραγματική δράση. Η δράση παραμένει κρυμμένη στο άγνωστο, είναι αδύνατον  να την γνωρίσουμε. Μπορείς μόνο να γνωρίσεις τους καρπούς της.
Sri Nisargadatta Maharaj   

ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΚΟ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΑΞΟΝΑ
ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ & ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ 

Ένα πνευματικό ψυχοθεραπευτικό ταξίδι γνώσης και βιώματος

Η Συστημική Αναπαράσταση είναι μια φαινομενολογική πρακτική, η οποία εξερευνά και αποσαφηνίζει τη δυναμική λειτουργία στα ανθρώπινα συστήματα, που αλλιώς είναι δύσκολο να κατανοήσει κάποιος. Αποκαλύπτει τη δύναμη και την ευπάθεια μας, ως μέλη ενός συστήματος στο οποίο ανήκουμε.

Η εργασία μας, μέσω της Συστημικής Αναπαράστασης, μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε το πολύπλοκο δίκτυο διασύνδεσης, φτάνοντας στη σημερινή μας κατάσταση από τις γενιές του παρελθόντος. Στηρίζεται δε στην έννοια της πολυπλοκότητας,  όπου κινούμαστε στο παρόν με βάση ένα μέλλον που μας περιμένει και απαιτεί από εμάς να  αναγνωρίζουμε διορατικά τα συγκεκριμένα αναπτυξιακά βήματα, ώστε, αληθινά, να γίνουμε εμείς το ενσώματο  νόημα της ζωής μας.

Μέσω του ενεργειακού πεδίου συνείδησης, που δημιουργούν τα μέλη, η εργασία φέρνει στην επιφάνεια πληροφορίες και λειτουργεί τακτοποιώντας ό,τι είναι ορατό αλλά και ό,τι δεν φαίνεται μέσα από την κίνηση. Αναγνωρίζουμε λύσεις και πληροφορίες, που αναδύονται και που μας συντονίζουν με τη μεγαλύτερη κίνηση της ζωής. Μέσα από αρχετυπικές μορφές και μεγάλες κινήσεις, εμφανίζεται η ροή της συμπαντικής ενέργειας, που μας διαπερνά χωρίς να μας ανήκει, ενώ όλοι είμαστε μέρος της και χρειάζεται να αναγνωρίζουμε πού βρίσκεται .

Το σεμινάριο προσφέρει γνώση και ενδυνάμωση, οδηγεί σε περισσότερη διαύγεια αντίληψης, αναζωογονεί και γεννά έμπνευση, για μεγαλύτερη ελευθερία και δημιουργικότητα.

  • Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και η κράτηση θέσης είναι δεσμευτική. Λόγω των ειδικών συνθηκών, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίαςCovid, αν χρειαστεί  (χρήση μάσκας, self test κ.λπ.)

aziz-acharki-U3C79SeHa7k-unsplash.jpg

Περιεχόμενο & Στόχοι

Διαθέτουμε την γνώση και την εμπειρία

Διαθέτουμε την γνώση και την εμπειρία

Το σεμινάριο αφορά και είναι κατάλληλο είτε για κάποιον αρκετά έμπειρο στην αυτοανάπτυξη-αυτογνωσία είτε για όποιον ξεκινά τώρα και βρίσκεται σε αρχικό στάδιο αναζήτησης. Το θέμα των σχέσεων είναι ένα κεντρικό θέμα του, όπως επίσης οι σημαντικές αποφάσεις και η επίλυση εσωτερικών ή εξωτερικών συγκρούσεων.  Απευθύνεται επίσης γενικά σε αυτούς που αναζητούν την ψυχοθεραπεία και την αυτογνωσία, σε ένα εξερευνητικό υπαρξιακό πλαίσιο.

Σε αυτό το θεραπευτικό ταξίδι οι στόχοι μας είναι:

  • Μέσα από ανεπεξέργαστα ενεργειακά δυναμικά και σχέσεις, να εντοπίσουμε τι πραγματικά μας επηρεάζει και να το αλλάξουμε.

  • Σταδιακά, να επαναφέρουμε μία αναπτυξιακή ισορροπία, στο πλαίσιο που μας ενδιαφέρει ή και σε όλα τα συνήθη πλαίσια, όπως το οικογενειακό, το συντροφικό ή το επαγγελματικό  πλαίσιο αυτογνωσίας.

  • Να αναπτύξουμε σωματική και συναισθηματική νοημοσύνη.

  • Να ελέγξουμε το άγχος και την ένταση της ανησυχίας.

  • Να αποκτήσουμε αρκετή γνώση και ενδυνάμωση.

  • Να επιτύχουμε περισσότερη διαύγεια αντίληψης, αναζωογόνηση και έμπνευση για περισσότερη ελευθερία και δημιουργικότητα.

Κόστος συμμετοχής:

Σάββατο 70 ευρώ   

 

Θα αλληλεπιδράσουμε ομαδικά

Θα κάνουμε μία εργασία με το σώμα και την ενέργεια, με εργαλεία τη ενεργειακή αναπαράσταση, τον διαλογισμό και την δυναμική επικοινωνία.  

Θα επικεντρωθούμε βιωματικά

Θα συντονιστούμε στην εξερεύνηση και όχι στην εξήγηση, κατανοώντας την λειτουργικότητα στην μετάβαση από την επιβίωση στην ανάπτυξη και απο εκεί στην μεταμόρφωση, με απαραίτητη προϋπόθεση  την περιέργεια για εξερεύνηση.  

Θα αποκομήσουμε μια βαθιά εμπειρία

Ένα βιωματικό ταξίδι μεταμόρφωσης από μήνα σε μήνα μέσα στο αυτογνωσιακό θεραπευτικό πλαίσιο της ενεργειακής αναπαράστασης & του διαλογισμού επίγνωσης 

Θα καλλιεργήσουμε τη σχέση μας με το βαθύτερο Εαυτό μας

Θα μάθουμε μέσα από τις κινήσεις της αγάπης να βρίσκουμε τη θέση μας εκεί που έχει ενέργεια για εμάς με οδηγό την συμπόνια και την χρήση πραγματικής εν συναίσθησης. Του να νιώθεις ότι εκεί που βρίσκεσαι πραγματικά αξίζει και έχει νόημα η παρουσία σου για τους άλλους.

jeremy-bezanger-flr3cxswG2w-unsplash.jpg

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΠΟΛΗ

  ΚΥΡΙΑΚΗ  ΩΡΑ 11.00 ΜΜ ΈΩΣ 06.00 ΜΜ  

 24-09-2023  Γέρακας  Κλεισθένους 203

 14-10-2023  Γέρακας  Κλεισθένους 203

 12-11-2023  Γέρακας  Κλεισθένους 203 

 16-12-2023  Γέρακας  Κλεισθένους 203

 14-01-2024  Γέρακας  Κλεισθένους 203 

 11-02-2024  Γέρακας  Κλεισθένους 203

 10-03-2024  Γέρακας  Κλεισθένους 203

  07-04-2024 Γέρακας  Κλεισθένους 203 

  12-05-2024 Γέρακας  Κλεισθένους 203 

  02-06-2024 Γέρακας  Κλεισθένους 203

  

bottom of page